Recept afdrukken
Kip met citroen en spinazie
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Maaltijd Lunch
Keuken Hollands
Prep Time 45 minuten
Servings
personen
Ingredients
Maaltijd Lunch
Keuken Hollands
Prep Time 45 minuten
Servings
personen
Ingredients
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Instructions
  1. Breng de kipfilet op smaak met zout en zwarte peper
  2. Verhit de kokosolie in een koekenpan en bak de kipfilets om en om in 10 – 15 minuten gaar
  3. Leg de kipfilets op een bord en bedek met aluminiumfolie, zodat ze warm blijven
  4. Veeg de pan met een keukenpapiertje schoon
  5. Snijd de paprika in stukjes, verwarm een klontje kokosolie in de koekenpan en bak de paprika in circa 3 minuten
  6. Halveer de cherrytomaten en voeg deze samen met de spinazie aan de koekenpan toe
  7. Voeg de tijm en een snuf zout en zwarte peper toe en bak totdat de spinazie is geslonken
  8. Schep de gebakken groentes op een groot bord
  9. Snijd de kipfilets in reepjes en leg deze op de groentes
  10. Doe de honing, een el kokosolie en het sap van een halve citroen in de koekenpan en verwarm kort
  11. Roer de honing-citroensaus goed door en giet over het gerecht
  12. Serveer de andere helft van de citroen bij het gerecht
Recipe Notes

Bron: Puurfiguur.nl

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |