Recept afdrukken
Kipgehakt met wortelen en tomaat
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Maaltijd Diner
Keuken Hollands
Prep Time 45 minuten
Servings
personen
Maaltijd Diner
Keuken Hollands
Prep Time 45 minuten
Servings
personen
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Instructions
  1. Schil de wortelen en snijd ze met een dunschiller in lange slierten
  2. Doe in een kom, strooi er wat zout over en kneed de wortelen zacht
  3. Snijd de tomaten in stukken en voeg toe aan de wortelen
  4. Kruid met zwarte peper, giet er een scheut olijfolie bij en kneed de groenten 2 minuten met je handen
  5. Kruid het kipgehakt met wat zout en peper en een eetlepel ras-el-hanout. Maak er 4 gehaktballetjes van
  6. Lepel de helft van de groenten in een ovenschaal, leg de gehaktballetjes erop en verdeel de rest van de groenten rond het gehakt
  7. Zet 25 minuten in een oven van 180 graden Celsius
  8. Strooi er 10 minuten voor het einde van de baktijd de amandelschilfers over
  9. Serveer vanuit de ovenschaal
Recipe Notes

Bron: boek ‘Gezond van Kop tot Teen’ van Ralph Moorman e.a.

Tip: lekker met wat zilvervliesrijst

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |