Recept afdrukken
Mayonaise zelf maken!
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Keuken Hollands
Prep Tijd 5 minuten
Porties
porties
Ingrediënten
Keuken Hollands
Prep Tijd 5 minuten
Porties
porties
Ingrediënten
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Instructies
  1. Breek het ei boven de mengbeker van de staafmixer
  2. Voeg het citroensap, de appelazijn en het zout toe, en schenk de olijfolie er rustig bij
  3. Zet de staafmixer voorzichtig op de bodem van de mengbeker en zet de mixer aan. Houd deze eerst een aantal seconden op de bodem van de beker en vervolgens haal je de staafmixer langzaam omhoog
  4. Blijf mixen tot de olijfolie volledig is opgenomen en er een lekkere romige mayonaise is ontstaan
  5. Bewaar de mayonaise tot gebruik in een goed afgesloten pot in de koelkast
Notities

Tip: de mayonaise is in de koelkast zeker 2 weken te bewaren

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |