Recept afdrukken
Mayonaise zelf maken!
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Keuken Hollands
Prep Time 5 minuten
Servings
porties
Ingredients
Keuken Hollands
Prep Time 5 minuten
Servings
porties
Ingredients
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Instructions
  1. Breek het ei boven de mengbeker van de staafmixer
  2. Voeg het citroensap, de appelazijn en het zout toe, en schenk de olijfolie er rustig bij
  3. Zet de staafmixer voorzichtig op de bodem van de mengbeker en zet de mixer aan. Houd deze eerst een aantal seconden op de bodem van de beker en vervolgens haal je de staafmixer langzaam omhoog
  4. Blijf mixen tot de olijfolie volledig is opgenomen en er een lekkere romige mayonaise is ontstaan
  5. Bewaar de mayonaise tot gebruik in een goed afgesloten pot in de koelkast
Recipe Notes

Tip: de mayonaise is in de koelkast zeker 2 weken te bewaren

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |