Recept afdrukken
Mugcake
Stemmen: 1
Score: 1
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Maaltijd Ontbijt
Keuken Hollands
Prep Tijd 10 minuten (max)
Porties
persoon
Ingrediënten
Maaltijd Ontbijt
Keuken Hollands
Prep Tijd 10 minuten (max)
Porties
persoon
Ingrediënten
Stemmen: 1
Score: 1
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Instructies
  1. Prak de halve banaan in een ruime mok
  2. Voeg hier 3 eetlepels havermout aan toe, alsook het ei, 2 eetlepels water en wat kaneel
  3. Roer alles goed door elkaar en verwarm het dan 2,5 tot 3 minuten in de magnetron op 800 Watt
  4. Draai dan de mok om en laat de cake uit je mok glijden
  5. Serveer met wat verse vruchten, en als je zuivel gebruik, eventueel met wat yoghurt of magere kwark
Notities

Tip: Eventueel kan je wat rozijnen, noten of gedroogde cranberries toevoegen aan het ‘beslag’, of wat anders wat jou lekker lijkt 🙂

Bron: Women’s Health

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |