Recept afdrukken
Salade met zoete aardappel en ei
Stemmen: 2
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Maaltijd Lunch, Salade
Keuken Hollands
Prep Tijd 15 minuten
Kook Tijd 8 minuten
Passieve Tijd 7 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd Lunch, Salade
Keuken Hollands
Prep Tijd 15 minuten
Kook Tijd 8 minuten
Passieve Tijd 7 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Stemmen: 2
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Instructies
  1. de aardappel schillen en samen met het ei in 8 minuten koken
  2. ondertussen de kip in kleine stukjes snijden
  3. gemengde sla in een grote kom doen
  4. de aardappel en het ei afgieten, de aardappel in kleine stukjes snijden
  5. het ei schillen en in kleine partjes snijden
  6. de aardappelstukjes, het ei en de stukjes kip op de sla leggen, daaroverheen de geitenkaas strooien
  7. over het geheel olijfolie gieten, en naar smaak peper en zout toevoegen
Notities

Tip: je kan er ook stukjes tomaat en avocado doorheen doen, dat maakt het erg fris!

Tip: eet je lactosevrij? Kies dan voor een lactosevrije kaas!

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |