Recept afdrukken
Salade met geitenkaas en pasta
Votes: 4
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Maaltijd Lunch, Salade
Prep Time 15 minuten
Cook Time 8 minuten
Passive Time 7 minuten
Servings
personen
Ingredients
Maaltijd Lunch, Salade
Prep Time 15 minuten
Cook Time 8 minuten
Passive Time 7 minuten
Servings
personen
Ingredients
Votes: 4
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Instructions
  1. kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking
  2. snij ondertussen de appel en komkommer in kleine stukjes, en maak de walnoten fijn
  3. leg de veldsla in een schaal, samen met het gesneden fruit
  4. pasta afgieten, laten afkoelen en op de veldsla met fruit in de schaal leggen
  5. daaroverheen de geitenkaas en walnoten strooien
  6. een scheut olijfolie eroverheen, en naar smaak peper en zout toevoegen
Recipe Notes

Tip: met licht gebakken pijnboompitten maak je het geheel helemaal af.

Tip: eet je lactose vrij? Laat de geitenkaas dan gewoon weg!

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |