Recept afdrukken
Smoothie van banaan, kefir, kersen en pistachenoten
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Maaltijd Smoothies, Vegan
Keuken Hollands
Prep Tijd 20 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd Smoothies, Vegan
Keuken Hollands
Prep Tijd 20 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Instructies
  1. Ontpit de kersen en leg ze 15 minuten in de diepvries (leg ze apart, dan bevriezen ze sneller)
  2. Hak de pistachenoten grof
  3. Mix de banaan met de kefir en verdeel de smoothie over 2 glazen
  4. Hak de bevroren kersen grof, verdeel ze over de smoothies en maak af met de pistachenoten
Notities

Bron: boek ‘Gezond van Kop tot Teen’ van Ralph Moorman e.a.

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |