Recept afdrukken
Wrap met rosbief en avocado
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Maaltijd Lunch
Keuken Hollands
Prep Time 15 minuten
Servings
personen
Ingredients
Maaltijd Lunch
Keuken Hollands
Prep Time 15 minuten
Servings
personen
Ingredients
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Instructions
  1. Bak 4 kleine omeletjes in de kokosolie
  2. Snij de tomaten in stukjes, de augurken in dunne plakken en de komkommer in dunne plakjes
  3. Snij de avocado in dunne plakjes
  4. Leg twee plakken rosbief over elkaar op een bord, leg daarop de omelet, een slablaadje, blokjes tomaat, schijfjes komkommer en augurk en tot slot de guacamole
  5. Vouw dicht en houd het bij elkaar met een cocktailprikker
Recipe Notes

Tip 1: eet je vegetarisch? Vervang de rosbief dan door dunne plakken courgette

Tip 2: bak het eitje al een dag van te voren, zodat je het de dag erna makkelijk en sneller kunt maken (om mee te nemen naar je werk)

Bron: Culicool

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |