Recept afdrukken
Zeebaars met bloemkoolpuree
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Maaltijd Diner
Keuken Hollands
Prep Tijd 30 minuten
Porties
personen
Maaltijd Diner
Keuken Hollands
Prep Tijd 30 minuten
Porties
personen
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Instructies
  1. Snijd de bloemkool in roosjes, zet ze voor de helft onder water, giet er een scheut olijfolie bij en kook gaar
  2. Bak de zeebaarsfilet aan in roomboter of kokosolie, te beginnen aan de velkant, en kruid met peper en zout
  3. Pof de pompoenpitten in een klontje boter en kruid met peper en zout
  4. Giet het water van de bloemkool af en zet de pan weer op het vuur. Giet er een flinke scheut olijfolie over, kruid met een grote eetlepel ras el kanoet en wat peper en zout. Stamp de bloemkool tot puree
  5. Verdeel wat rucola op de borden en schep er de bloemkoolpuree op
  6. Strooi de gepofte pompoenpitten erover, leg de zeebaars er bovenop en maak af met wat olijfolie
Notities

Bron: boek ‘Gezond van Kop tot Teen’ van Ralph Moorman e.a.

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |