Recept afdrukken
Bloemkoolrijstschotel met rode kidneybonen
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Maaltijd Diner, Lunch
Prep Tijd 20 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd Diner, Lunch
Prep Tijd 20 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Instructies
  1. Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika’s en snijd het vruchtvlees in stukjes van ca. 1 cm. Verhit de kokosolie in een hapjespan en bak de paprika’s met de picadillo 6 min. op middelhoog vuur
  2. Snijd ondertussen de blaadjes van de koriander grof en de steeltjes fijn. Snijd de avocado’s in de lengte doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd in blokjes van ca. 1 cm. Doe de rode kidneybonen in een vergiet en spoel af onder koud stromend water. Laat goed uitlekken
  3. Voeg de bloemkoolrijst toe aan de paprika en bak 4 min. mee. Schep regelmatig om. Breng op smaak met versgemalen zout en peper
  4. Verdeel de avocado, koriander en rode kidneybonen erover en serveer. Lekker met limoen!
Notities

Tip: de bloemkoolrijst is natuurlijk ook te vervangen door bijvoorbeeld (zilvervlies)rijst of anderszins

Bron: Albert Heijn

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |