Recept afdrukken
Coq sans vin
Stemmen: 1
Score: 3
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Maaltijd Diner, Feestdagen
Keuken Europa
Prep Tijd 25 minuten
Kook Tijd 45 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd Diner, Feestdagen
Keuken Europa
Prep Tijd 25 minuten
Kook Tijd 45 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Stemmen: 1
Score: 3
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Instructies
  1. Meng het kikkererwtenmeel met paprikapoeder en een flinke snuf peper en zout. Wentel de kip goed in de meel en zorg dat zorg dat zoveel mogelijk meel aan de kip blijft plakken
  2. Snijd de champignons en ui in plakjes, was en eventueel schil de winterpeen en snijd deze ook in plakjes
  3. Verhit een beetje kokosolie in de pan en bak de kip kort, maar goudbruin aan de buitenkant, in ongeveer 5 minuten. Haal ze daarna uit de pan (laat eventueel overgebleven meel in de pan zitten)
  4. Bak vervolgens in dezelfde pan met eventueel nog wat extra kokosolie de winterpeen, champignons en ui in ongeveer 3 minuten
  5. Voeg vervolgens het bouillonblokje, de tomatenblokjes, tijm en stap-voor-stap het water toe; kook 5 – 10 minuten op hoog voer
  6. Voeg dan de kip toe en laat vervolgens 45 minuten stoven
Notities

Bron: leukerecepten.nl

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |