Recept afdrukken
Coq sans vin
Votes: 1
Rating: 3
You:
Rate this recipe!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Maaltijd Diner, Feestdagen
Keuken Europa
Prep Time 25 minuten
Cook Time 45 minuten
Servings
personen
Ingredients
Maaltijd Diner, Feestdagen
Keuken Europa
Prep Time 25 minuten
Cook Time 45 minuten
Servings
personen
Ingredients
Votes: 1
Rating: 3
You:
Rate this recipe!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Instructions
  1. Meng het kikkererwtenmeel met paprikapoeder en een flinke snuf peper en zout. Wentel de kip goed in de meel en zorg dat zorg dat zoveel mogelijk meel aan de kip blijft plakken
  2. Snijd de champignons en ui in plakjes, was en eventueel schil de winterpeen en snijd deze ook in plakjes
  3. Verhit een beetje kokosolie in de pan en bak de kip kort, maar goudbruin aan de buitenkant, in ongeveer 5 minuten. Haal ze daarna uit de pan (laat eventueel overgebleven meel in de pan zitten)
  4. Bak vervolgens in dezelfde pan met eventueel nog wat extra kokosolie de winterpeen, champignons en ui in ongeveer 3 minuten
  5. Voeg vervolgens het bouillonblokje, de tomatenblokjes, tijm en stap-voor-stap het water toe; kook 5 – 10 minuten op hoog voer
  6. Voeg dan de kip toe en laat vervolgens 45 minuten stoven
Recipe Notes

Bron: leukerecepten.nl

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |