Recept afdrukken
Courgette met pesto en wilde zalm salade
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Maaltijd Diner
Keuken Europa, Italiaans
Prep Time 30 minuten
Servings
persoon
Maaltijd Diner
Keuken Europa, Italiaans
Prep Time 30 minuten
Servings
persoon
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Instructions
  1. Snijd de courgette in slierten met behulp van een mes of spiraalsnijder/Spirelli; leg de slierten op een keukenpapiertje, zodat het overtollige vocht verdwijnt
  2. Snijd de ui in halve ringen en pers de knoflook
  3. Halveer de cherrytomaten en snijd het vruchtvlees van de avocado in blokjes
  4. Verhit een tl kokosolie in een wokpan of grote koekenpan en bak de ui glazig
  5. Voeg de courgette, cherrytomaten, knoflook, pijnboompitten en pesto toe; bak het geheel al roerend 3 minuten op hoog vuur
  6. Leg de spinazie op een bord en schep de courgette erbovenop
  7. Scheur de gerookte zalm in stukjes en verdeel samen met de avocado over de courgetti
  8. Breng het geheel op smaak met zout en zwarte peper
Recipe Notes

Bron: Puurfiguur.nl

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |