Recept afdrukken
Glutenvrije quesadilla met geitenkaas
Stemmen: 1
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Maaltijd Diner
Keuken Mexicaans
Porties
personen
Maaltijd Diner
Keuken Mexicaans
Porties
personen
Stemmen: 1
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Instructies
  1. snijd de ui en knoflook fijn en de paprika’s en kipfilet in blokjes (maak de blokjes niet te groot, anders wordt het wel een hele dikke quesadilla)
  2. snijd de avocado in reepjes
  3. fruit in een pan de ui en knoflook aan en bak hierin de kipfilet gaar met zout, peper en ongeveer 1 theelepel paprikapoeder
  4. als de kip een beetje verkleurd is, voeg je ook de paprikablokjes toe
  5. bedek 1 wrap met geitenkaas; leg hierop kip met paprika en daaroverheen avocado
  6. bedek weer met een laagje geitenkaas en leg er dan een tweede wrap bovenop
  7. neem een pan met een goede anti-aanbaklaag, zet op middelhoog vuur en leg hier voorzichtig de quesadilla in
  8. na een aantal minuten draai je de quesadilla voorzichtig om; handig trucje hiervoor: pak een bord (kleiner dan de pan), leg deze op de tortilla, houd het bord vast en draai de pan om. De quesadilla ligt nu omgekeerd op je bord en je kunt deze nu weer in de pan leggen
  9. garneer met wat verse blaadjes basilicum, dat smaakt er heerlijk bij
Notities

Tip:
– de geitenkaas kan je vervangen door andere soorten kaas, of deze zelfs gewoon helemaal weglaten

Bron: www.focusonfoodies.nl

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |