Recept afdrukken
Groentelasagne
Stemmen: 2
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Maaltijd Diner
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd Diner
Porties
personen
Ingrediënten
Stemmen: 2
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Instructies
  1. Snijd de aubergine in dunne plakjes en besmeer ze met wat olijfolie
  2. Gril de plakjes kort
  3. Rul het gehakt met de specerijen in de ghee of in de roomboter totdat het bruin is
  4. Snijd de prei en tomaat en voeg deze toe aan het gehakt
  5. Laat even rustig garen en strook er dan wat zeezout over
  6. Hak intussen de amandelen grof
  7. Maak het bord op door eerst een basis van het gehaktmengsel in het midden te leggen (ongeveer 1 el), druk dit een beetje plat en leg hier een plakje aubergine op
  8. Stapel zo op tot een mooi torentje en strooi er dan wat amandelen over
  9. Even een half uurtje in de oven op 180 graden en smullen maar!
Notities

Let op: op de foto zie je dat er gesmolten kaas als topping is gebruikt. Als je lactosevrij en/of caseïnevrij eet, kies hier dan niet voor. Je hoeft dit niet te vervangen door een ander product, want de lasagne is op zich zelf al lekker genoeg!

Bron: Recepten van Ralph

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |