Recept afdrukken
Italiaanse kabeljauw uit de oven
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Maaltijd Diner
Keuken Hollands
Prep Tijd 45 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd Diner
Keuken Hollands
Prep Tijd 45 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd ondertussen de wortel, paprika, rode ui en knoflook in grove stukken en leg deze vervolgens in een ovenschaal. Giet er vervolgens een scheut extra vierge olijfolie overheen en hussel het door elkaar
  2. Laat de kikkererwten uitlekken, spoel deze af en voeg deze ook toe aan de ovenschaal
  3. Zet de schaal in de oven en laat het 20 minuten in de oven staan
  4. Zet ondertussen een koekenpan op het vuur en verhit hier de kokosolie in; bak de kabeljauwfilet hierin tot er deze licht bruin kleurt. Haal de kabeljauw uit de pan en haal de ovenschaal uit de oven.
  5. Snijd de kabeljauwfilet in repen en leg deze in de ovenschaal, bovenop de groenten
  6. Snijd de citroen in zo’n 8 parten en verdeel deze eveneens over de ovenschaal
  7. Plaats de ovenschaal nog 10 minuten in de oven, haal deze er daarna uit en garneer met de verse dille
Notities

Bron: magazine Vegan Flex van Fittergy

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |