350mlwater(gefilterd of mineraalwater zonder prik)
Stemmen: 1
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Instructies
Haal de kokoscrème (santen) uit de verpakking en doe het in een klein pannetje of bakje; giet hier 350 ml kokend water overheen
Laat het 15 minuten rustig staan, de santen zal dan zijn gesmolten; roer het geheel met een garde goed glad
Laat het afkoelen tot het lauw is; roer nog een keer goed door met een garde en giet dit over in een schone weckpot; laat dit 24 uur staan op een warme plek in huis. Boven de 20 graden is prima, dus in de zomer ergens in de keuken, in de winter ergens bij een verwarming
Schud de pot af en toe even om als je hem ziet, maar open hem niet! Pas nu zal de yoghurt dik worden
Na nog eens 24 uur in de koelkast is het klaar; open de pot voorzichtig, er zal wat druk op staan
Roer de yoghurt even door en schep eruit wat je nodig hebt; hij is in de koelkast ongeveer 5 dagen houdbaar