Recept afdrukken
Mexicaanse salade met zoete aardappel
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Maaltijd Lunch, Salade, Vegan
Keuken Mexicaans
Prep Tijd 20 minuten
Kook Tijd 25 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd Lunch, Salade, Vegan
Keuken Mexicaans
Prep Tijd 20 minuten
Kook Tijd 25 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden; snijd de aardappelen met schil in stukken van 3 cm. en meng met de paprikapoeder, olie, vers gemalen zwarte peper en eventueel vers gemalen Himalaya zout. Verdeel dit over een met bakpapier beklede bakplaat en bak de aardappelen in het midden van de oven in ca. 25 min. goudbruin en gaar.
  2. Doe ondertussen de bonen en maïs samen in een vergiet, spoel onder koud stromend water en laat uitlekken; snipper de ui en meng door de bonen en maïs
  3. Snijd de tomaten in parten, doe hiervan 1/3 in de hoge beker van de staafmixer, voeg de tabasco toe en pureer dit tot een salsa
  4. Snijd de avocado’s overlangs doormidden, verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil; Snijd het vruchtvlees in grove stukken van 1,5 cm
  5. Neem de aardappelen uit de oven. Verdeel vervolgens de aardappelen, tomaten, avocado en het bonen mengsel over de borden en serveer met de salsa. Lekker met limoen en verse koriander!
Notities

Bron: Allerhande

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |