Recept afdrukken
Muesli yoghurt repen
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Maaltijd Tussendoor
Keuken Hollands
Prep Tijd 25 minuten
Kook Tijd 4 uur (opstijven)
Porties
stuks
Ingrediënten
Maaltijd Tussendoor
Keuken Hollands
Prep Tijd 25 minuten
Kook Tijd 4 uur (opstijven)
Porties
stuks
Ingrediënten
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Instructies
  1. Meng de muesli of granola met de dadels, pecannoten, kokosolie en snuf kaneel in de keukenmachine
  2. Bekleed een platte schaal met huishoudfolie en verdeel over de bodem het mengsel en druk aan met een lepel
  3. Optioneel: meng de honing met de yoghurt
  4. Houd een paar frambozen en blauwe bessen apart, en pureer de rest grof met bijvoorbeeld een vork
  5. Schep deze kost door de yoghurt en verdeel over de muesli/granola bodem in de schaal
  6. Garneer de bovenzijde met de overgebleven frambozen en bessen
  7. Zet de schaal circa 4 uur in de diepvries
  8. Haal een paar minuten voor het eten uit de vriezer en snijd de repen
Notities

Bron: leukerecepten.nl

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |