Recept afdrukken
Ralphs appelflappen
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Maaltijd Dessert, Feestdagen, Vegan
Keuken Hollands
Porties
appelflappen
Ingrediënten
Maaltijd Dessert, Feestdagen, Vegan
Keuken Hollands
Porties
appelflappen
Ingrediënten
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Instructies
  1. Voor het maken van het beslag: zie oliebollenrecept (maar dan zónder de vruchten!)
Half uur vóór het bakken:
  1. Schil de appels en verwijder het klokhuis met een appelboor; snijd ze in mooie schijven van 1 centimeter dik
  2. Verwarm de kokosolie tot 175 graden
  3. Haal een appelschijf door het beslag en bak in de hete kokosolie (maximaal 3 tot 4 appelflappen tegelijkertijd)
  4. De appelflappen na 2 tot 3 minuten keren en de andere kant bakken
  5. Laten uitlekken op keukenpapier
  6. Maak een mengsel van 2 eetlepels kaneel en 4 eetlepels poedersuiker, bestrooi de appelflappen er licht mee
Notities

Tip: vrijwel alle producten zijn verkrijgbaar bij EkoPlaza

Bron: “De Feestdagencoach” van Ralph Moorman

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |