Recept afdrukken
Salade van bietjes, linzen, walnoten en geitenkaas
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Keuken Hollands
Prep Tijd 10 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Keuken Hollands
Prep Tijd 10 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Instructies
  1. Laat de linzen uitlekken en spoel onder koud stromend water
  2. Hak de walnoten grof en snijd de dille fijn
  3. Halveer de limoen en pers de vrucht uit
  4. Meng de linzen met de dille, het limoensap, de biet en olijfolie en breng op smaak met vers gemalen zwarte peper en eventueel Himalaya zout
  5. Verkruimel de geitenkaas erover en garneer met de walnoten
Notities

Tip: Eet je lactosevrij? Laat de geitenkaas dan weg of vervang deze door een lactosevrije variant!

Bron: Allerhande

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |