Recept afdrukken
Spinazietaart
Stemmen: 1
Score: 1
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Maaltijd Bijgerechten, Diner
Keuken Hollands
Prep Tijd 75 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd Bijgerechten, Diner
Keuken Hollands
Prep Tijd 75 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Stemmen: 1
Score: 1
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Instructies
  1. was de spinazie, doe deze in een kom en giet er kokend water over
  2. laat 30 seconden staan en giet dan af
  3. verwarm de oven voor op 160 graden
  4. knijp het vocht uit de spinazie en meng ze met de ricotta, de eieren, de dille, het zout en de peper
  5. schep dit mengsel in een ovenschaal met 1,5 liter inhoud
  6. leg dan de tomaatjes erop, met de snijkant naar boven
  7. bestrooi tenslotte met de fèta
  8. bak 1 uur tot de taart stevig is en licht goudbruin
Notities

Tip: Kook wat glutenvrije pasta of zilvervliesrijst, of bak wat zoete aardappel uit de oven en serveer dit bij de spinazietaart!

Bron: Recepten van Ralph

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |