Recept afdrukken
Tonijnburger
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Maaltijd Diner, Lunch
Keuken Hollands
Prep Tijd 15 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Dip
Maaltijd Diner, Lunch
Keuken Hollands
Prep Tijd 15 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Dip
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Instructies
  1. Meng de mayonaise, basilicum, citroenrasp en wijnazijn in een kommetje door elkaar; klop het goed met een garde door elkaar. Let op: wil je de dip wat fijner van structuur, gebruik dan de staafmixer
  2. Klop de eieren los en meng met de uitgelekte tonijn, quinoa vlokken, bieslook, zout en peper; meng alles goed door elkaar en vorm er 4 mooie burgers van
  3. Verhit een klein beetje kokosolie in een koekenpan en bak de tonijnburgers goudbruin aan beide kanten
  4. Serveer de tonijnburgers eventueel met de frisse basilicum dip
Notities

Bron: leukerecepten.nl

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |