Recept afdrukken
Wokken met vis
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Maaltijd Diner
Keuken Azië
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd Diner
Keuken Azië
Porties
personen
Ingrediënten
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Instructies
  1. zorg dat alle groenten schoon en in stukken gesneden klaar staan
  2. bestrooi de aubergine met zout en laat in een vergiet staan; vlak voor het bakken afspoelen
  3. maak de gamba’s schoon en snijd de vis in niet te kleine stukken
  4. hak de knoflook grof
  5. snijd de verse kruiden fijn
  6. zet een grote wok of andere diepe pan op het vuur; als de bodem warm is doe je er kokosolie in
  7. voeg in volgorde de groenten toe als de olie heet is: wortel (2 min), broccoli (2 min), maïs (2 min), bloemkool (1 min), peultjes (1 min), aubergine (1 min), gamba’s (1 min)
  8. schep alles goed om en doe er dan het water en de witte vis bij
  9. bestrooi met peper en zout
  10. als alles beetgaar is, dan op smaak brengen met verse kruiden
Notities

Bron: ‘De Hormoonfactor’ van Ralph Moorman

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |