Recept afdrukken
Gado gado met notensaus
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Maaltijd Diner
Prep Tijd 45-60 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Notensaus
Seroendeng
Maaltijd Diner
Prep Tijd 45-60 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Notensaus
Seroendeng
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Instructies
Notensaus
  1. fruit de ui en knoflook (uit de knijper) in weinig kokosolie op niet te heet vuur tot de ui glazig is
  2. voeg trassi toe en bak even mee
  3. voeg de schijven laos, de djinten en de noten (pasta) toe; goed roeren en 1 minuut bakken
  4. haal de pan van het vuur en doe dan het zout, stevia, water en citroen erbij; goed roeren tot het zich mooi vermengt
  5. zet de pan daarna weer op zacht vuur en kook tot het de gewenste dikte heeft (als de saus te dik is of gaat schiften, voeg er dan wat koud water bij)
Seroendeng
  1. maak de kokos licht vochtig met wat water
  2. doe alle ingrediënten in een droge koekenpan en zet op laag vuur
  3. blijf roeren tot de kokos heel lichtbruin is (kan wel een half uur duren)
  4. voeg hier kokosolie aan toe en bak de kokos tot deze gebruind is
Gado Gado
  1. blancheer de sperzieboontjes, taugé en kool of broccoli
  2. snijd de komkommer in stukjes
  3. kook de eieren hard, laat deze daarna afkoelen en snijd ze elk in de lengte in vieren
  4. garneer de groenten en de komkommer op een platte riante schaal en leg hierover heen de stukken ei
  5. giet de notensaus over de groenten en de eieren
  6. serveer de schaal groenten met daaroverheen de notensaus, alsook de rijst (apart) en de seroendeng (apart, naar eigen smaak toevoegen op eigen bord)
Notities

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |