Recept afdrukken
Gevulde portobello met spinazie en geitenkaas
Votes:
0
Rating:
0
You:
Rate this recipe!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Select Course to Add:
Ontbijt
Tussendoor1
Lunch
Tussendoor2
Diner
Tussendoor3
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Maaltijd
Bijgerechten
,
Diner
,
Feestdagen
Keuken
Hollands
Prep Time
30
minuten
Servings
personen
Personen
Personen
Ingredients
4
stuks
portobello’s
250
gram
verse spinazie
1
stuks
sjalotje
2
teentjes
knoflook
125
gram
geitenkaas
50
gram
pijnboompitten
versgemalen zwarte peper
versgemalen Himalaya zout
extra vierge olijfolie
extra vierge kokosolie
Maaltijd
Bijgerechten
,
Diner
,
Feestdagen
Keuken
Hollands
Prep Time
30
minuten
Servings
personen
Personen
Personen
Ingredients
4
stuks
portobello’s
250
gram
verse spinazie
1
stuks
sjalotje
2
teentjes
knoflook
125
gram
geitenkaas
50
gram
pijnboompitten
versgemalen zwarte peper
versgemalen Himalaya zout
extra vierge olijfolie
extra vierge kokosolie
Votes:
0
Rating:
0
You:
Rate this recipe!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Select Course to Add:
Ontbijt
Tussendoor1
Lunch
Tussendoor2
Diner
Tussendoor3
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Instructions
Verwarm de oven voor op 200 graden (hete lucht)
Verwijder het steeltje uit de portobello’s; maak hem schoon met een keukenpapiertje
Bestrijk de portobello’s rondom met olijfolie en breng op smaak met zout en peper; leg ze in een ovenschaal of op een bakplaatje
Pel en snipper het sjalotje en hak de knoflook fijn; fruit dit aan in een beetje kokosolie in een grote pan
Voeg beetje bij beetje de spinazie toe en ga door tot alles geslonken is
Laat de spinazie goed uitlekken en breng de spinazie op smaak met zout en peper
Meng de spinazie met de geitenkaas; vul de portobello’s met het spinaziemengsel
Garneer de gevulde portobello’s met de pijnboompitten
Bak de portobello’s in 15 minuten goudbruin in de voorverwarmde oven
Recipe Notes
Bron:
Uit Pauline’s Keuken
| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |