Recept afdrukken
Gevulde portobello met spinazie en geitenkaas
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Prep Time 30 minuten
Servings
personen
Prep Time 30 minuten
Servings
personen
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Instructions
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden (hete lucht)
  2. Verwijder het steeltje uit de portobello’s; maak hem schoon met een keukenpapiertje
  3. Bestrijk de portobello’s rondom met olijfolie en breng op smaak met zout en peper; leg ze in een ovenschaal of op een bakplaatje
  4. Pel en snipper het sjalotje en hak de knoflook fijn; fruit dit aan in een beetje kokosolie in een grote pan
  5. Voeg beetje bij beetje de spinazie toe en ga door tot alles geslonken is
  6. Laat de spinazie goed uitlekken en breng de spinazie op smaak met zout en peper
  7. Meng de spinazie met de geitenkaas; vul de portobello’s met het spinaziemengsel
  8. Garneer de gevulde portobello’s met de pijnboompitten
  9. Bak de portobello’s in 15 minuten goudbruin in de voorverwarmde oven
Recipe Notes

Bron: Uit Pauline’s Keuken

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |