Recept afdrukken
Gevulde puntpaprika’s met notenchampignon
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Maaltijd Diner, Vegan
Keuken Hollands
Prep Time 15 minuten of:
Cook Time 30 minuten met oventijd
Servings
personen
Ingredients
Maaltijd Diner, Vegan
Keuken Hollands
Prep Time 15 minuten of:
Cook Time 30 minuten met oventijd
Servings
personen
Ingredients
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Instructions
  1. Verwarm de oven 200 graden Nb. In principe kun je de paprika’s rauw eten, maar misschien wil je een warm gerecht? Als de paprika’s eenmaal gevuld zijn, kun je ze nog 15 minuten in de oven zetten
  2. Snij de ui, knoflook en champignons fijn en fruit deze ongeveer 5 minuten in olie
  3. Hak de noten fijn in een keukenmachine, of met een groot mes; voeg de noten toe
  4. Voeg de kokosmelk, bouillontablet en bieslook toe; breng aan de kook en laat het 1 minuut koken; het dan uit
  5. Snij de puntpaprika’s in lengte doormidden; vul de paprika’s met het notenchampignon mengsel
  6. Eventueel: zet ze nog even 15 minuten in de oven op 200 graden als je een warm gerecht wil
Recipe Notes

Tip 1: Zijn er geen puntpaprika’s te vinden? Gewone paprika kun je ook gebruiken. Een courgette of een aubergine kun je er ook voor vervangen. Even het vruchtvlees eruit halen en klaar om te vullen

Tip 2: Lekker met wat zoete aardappel uit de oven!

Bron: Culicool.nl

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |