Recept afdrukken
Gevulde zoete aardappel uit de oven
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Maaltijd Diner
Keuken Hollands
Prep Tijd 45 minuten
Kook Tijd 10 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd Diner
Keuken Hollands
Prep Tijd 45 minuten
Kook Tijd 10 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden
  2. Wikkel de zoete aardappels in aluminiumfolie en prik er met een vork of satéprikker wat gaatjes in; leg ze vervolgens in een ovenschaal of op de bakplaat. Bak de aardappels in ongeveer 45 min gaar
  3. Snijd de courgette en paprika in kleine blokjes; bak de courgette +/- 3 minuten in een pan met een scheutje olijfolie en de geperste knoflook en voeg vervolgens de paprika en gerookte kip toe. Bak nog 1 à 2 minuten
  4. Wanneer de aardappel klaar is, halveer je deze en hol je beide delen van de zoete aardappel grotendeels uit
  5. Prak de aardappelvulling fijn met een vork en schep de groenten en kip er doorheen. Maak het mengsel eventueel smeuïg met een klein scheutje lactose vrije melk
  6. Schep het mengsel weer terug in de aardappels en zet de aardappels nog 10 min terug in de oven
  7. Haal de aardappels na 10 minuten uit de oven; bestrooi met wat verse peterselie en eventueel wat lactosevrije kaas of geitenkaas (brokkelen)
Notities

Tip: lekker met een frisse salade!

Bron: Freshhh

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |