Recept afdrukken
Glutenvrije crackers zelf bakken
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Maaltijd Lunch, Ontbijt, Tussendoor
Keuken Hollands
Servings
crackers
Ingredients
Maaltijd Lunch, Ontbijt, Tussendoor
Keuken Hollands
Servings
crackers
Ingredients
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Instructions
  1. Verwarm de oven voor op 150-160 graden (hete lucht)
  2. Meng alle droge ingrediënten in een grote kom
  3. Breek de eieren in een andere kom, giet het water erbij alsook de gesmolten kokosolie
  4. Roer het mengsel door elkaar; roer goed maar niet te lang
  5. Roer vervolgens voorzichtig de droge ingrediënten erdoor en zet het even op een koele plek
  6. Bekleed een grote bakplaat met bakpapier en stort de massa erop; strijk met een spatel of achterkant van een lepel de massa over de hele bakplaat uit. Heb je teveel deeg? Bak dan de crackers in 2 keer
  7. Haal de crackers na circa 10 minuten bakken uit de oven
  8. Snijd ze in de vorm van crackers, hiermee voorkom je dat ze gaan breken als je ze eerst zou afbakken. Zet ze dan nog 15 minuten terug in de oven
  9. Let op dat de oven niet te warm staat want dan kunnen de crackers snel verbranden; blijf in de buurt van de oven en kijk regelmatig
  10. Laat de crackers goed afkoelen alvorens ze in een luchtdichte doos te bewaren
Recipe Notes

Tip 1: Je kan de crackers extra hartig maken door er kruiden naar keuze aan toe te voegen

Tip 2: Je kan de crackers eventueel wat zoeter maken door middel van rozijnen, noten, honing, gedroogde appelkwartjes, amandelmelk (in plaats van water), goji/inca/moerbeibessen (in plaats van de pijnboompitten)

Bron: deNotenkoerier.nl

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |