Recept afdrukken
Kabeljauwhaasje met shiitake en zoete puntpaprika
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Maaltijd Diner
Keuken Hollands
Prep Tijd 30 minuten
Porties
personen
Maaltijd Diner
Keuken Hollands
Prep Tijd 30 minuten
Porties
personen
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Instructies
  1. Snijd de knoflook, gember en kurkuma fijn en doe in een pan met flink wat kokosolie (je hoeft de kurkuma en gember niet te schillen, tenzij deze vuil is)
  2. Snijd de shiitake in plakjes en voeg toe
  3. Snijd de paprika’s in ringetjes en voeg eveneens toe
  4. Roer de groenten regelmatig om en laat stoven tot de shiitake gaar zijn
  5. Giet er een scheut sojasaus bij, pers het sap van een halve limoen erover uit en kruid met peper
  6. Bak de kabeljauwhaasjes aan in boter en kruid met peper en zout
  7. Leg de vis op een bord en lepel de groenten erbij
  8. Maak af met wat olijfolie en zwarte peper
Notities

Bron: boek ‘Gezond van Kop tot Teen’ van Ralph Moorman e.a.

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |