Recept afdrukken
Ketchup zelf maken!
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Maaltijd Tussendoor, Vegan
Prep Tijd 120 minuten
Kook Tijd 1+ uur
Porties
personen
Maaltijd Tussendoor, Vegan
Prep Tijd 120 minuten
Kook Tijd 1+ uur
Porties
personen
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Instructies
  1. verwijder de zaadlijsten van de paprika’s en pel de uien
  2. snijd de paprika, uien en tomaten in gelijke blokjes
  3. voeg de groenten toe aan een pan met water
  4. pers ondertussen de knoflook en voeg deze samen met de tijm en rozemarijn toe
  5. laat het geheel 1 uur zachtjes koken op laag vuur
  6. druk het mengsel dan door een grove zeef en zet het terug op het vuur
  7. voeg de rodewijnazijn toe en breng op smaak met zout en peper
  8. kook het mengsel in tot de gewenste dikte en schenk de ketchup dan in gesteriliseerde glazen potten
Notities

De ketchup is 1 jaar houdbaar als je de potten bewaart op een donkere plek!

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |