Recept afdrukken
Pastasalade met kip
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Maaltijd Diner, Lunch
Keuken Hollands
Prep Time 20 minuten
Servings
personen
Maaltijd Diner, Lunch
Keuken Hollands
Prep Time 20 minuten
Servings
personen
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Instructions
  1. kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking
  2. pureer ondertussen de pijnboompitten, basilicum, knoflook en olijfolie in de blender of met de staafmixer en breng dit mengsel op smaak met zout en peper
  3. bestrooi de kipfilets met zout en peper en bak deze in wat kokosolie
  4. als de kip gaar is, deze laten afkoelen en in plakjes snijden
  5. laat de pasta uitlekken als deze klaar is met koken
  6. als de pasta nog lauwwarm is, het basilicum-pijnboompitten mengsel erdoor mengen
  7. snijd de tomaatjes in tweeën en meng door de afgekoelde pasta, samen met de rucola
  8. breng op smaak met zout en peper
Recipe Notes

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |