Recept afdrukken
Pastinaakpuree met tijm
Votes:
0
Rating:
0
You:
Rate this recipe!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Select Course to Add:
Ontbijt
Tussendoor1
Lunch
Tussendoor2
Diner
Tussendoor3
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Maaltijd
Bijgerechten
,
Vegan
Keuken
Hollands
Prep Time
30
minuten (waarvan 20 minuten kooktijd)
Servings
personen
Personen
Personen
Ingredients
2
stuks
pastinaken
(ca. 300 gram)
150
gram
kruimige aardappelen
(je kan ook kiezen voor zoete aardappel)
1
teen
knoflook
1
scheut
extra vierge olijfolie
verse tijm
vers gemalen zwarte peper
vers gemalen Himalaya zeezout
Maaltijd
Bijgerechten
,
Vegan
Keuken
Hollands
Prep Time
30
minuten (waarvan 20 minuten kooktijd)
Servings
personen
Personen
Personen
Ingredients
2
stuks
pastinaken
(ca. 300 gram)
150
gram
kruimige aardappelen
(je kan ook kiezen voor zoete aardappel)
1
teen
knoflook
1
scheut
extra vierge olijfolie
verse tijm
vers gemalen zwarte peper
vers gemalen Himalaya zeezout
Votes:
0
Rating:
0
You:
Rate this recipe!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Select Course to Add:
Ontbijt
Tussendoor1
Lunch
Tussendoor2
Diner
Tussendoor3
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Instructions
Schil de pastinaak en aardappelen en snijd deze in blokjes
Kook de pastinaak en aardappelen 20 minuten samen in pan en giet af; vang het vocht op in een glazen maatbeker
Hak de knoflook fijn en doe de knoflook, verse tijm, peper en een klein scheutje olijfolie bij de aardappel en pastinaak en stamp fijn met een stamper
Recipe Notes
Bron:
Feelgoodbyfood.nl
| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |