Recept afdrukken
Pastinaakpuree met tijm
Stemmen:
0
Score:
0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Kies een Gang om toe te voegen:
Ontbijt
Tussendoor1
Lunch
Tussendoor2
Diner
Tussendoor3
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Maaltijd
Bijgerechten
,
Vegan
Keuken
Hollands
Prep Tijd
30
minuten (waarvan 20 minuten kooktijd)
Porties
personen
Personen
Personen
Ingrediënten
2
stuks
pastinaken
(ca. 300 gram)
150
gram
kruimige aardappelen
(je kan ook kiezen voor zoete aardappel)
1
teen
knoflook
1
scheut
extra vierge olijfolie
verse tijm
vers gemalen zwarte peper
vers gemalen Himalaya zeezout
Maaltijd
Bijgerechten
,
Vegan
Keuken
Hollands
Prep Tijd
30
minuten (waarvan 20 minuten kooktijd)
Porties
personen
Personen
Personen
Ingrediënten
2
stuks
pastinaken
(ca. 300 gram)
150
gram
kruimige aardappelen
(je kan ook kiezen voor zoete aardappel)
1
teen
knoflook
1
scheut
extra vierge olijfolie
verse tijm
vers gemalen zwarte peper
vers gemalen Himalaya zeezout
Stemmen:
0
Score:
0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Kies een Gang om toe te voegen:
Ontbijt
Tussendoor1
Lunch
Tussendoor2
Diner
Tussendoor3
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Instructies
Schil de pastinaak en aardappelen en snijd deze in blokjes
Kook de pastinaak en aardappelen 20 minuten samen in pan en giet af; vang het vocht op in een glazen maatbeker
Hak de knoflook fijn en doe de knoflook, verse tijm, peper en een klein scheutje olijfolie bij de aardappel en pastinaak en stamp fijn met een stamper
Notities
Bron:
Feelgoodbyfood.nl
| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |