Recept afdrukken
Quinoa bietensalade
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Keuken Hollands
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 30 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Keuken Hollands
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 30 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Instructies
  1. Kook de quinoa met een biologisch bouillonblokje en laat afkoelen; snijd ondertussen de kipfilet in blokjes, marineer met de tamari en leg vervolgens in een schaaltje.
  2. Snijd de bietjes, feta, bleekselderij en het sjalotje in stukjes en doe in een kom. Knijp vervolgens de knoflook en gember fijn met een pers en voeg samen met de rozemarijn en kurkuma bij de andere ingrediënten
  3. Bak de kipfilet in kokosolie totdat het goed doorbakken is
  4. Voeg de feta, olijven en de kipfilet in de kom bij de quinoa; roer vervolgens goed door elkaar. Stamp met een vijzel de verse tijm stuk en strooi over de salade.
Notities

Bron: Rens Kroes

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |