Recept afdrukken
Quinoasalade met amandel en munt
Stemmen: 1
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Maaltijd Lunch, Salade, Vegan
Keuken Afrika
Prep Tijd 30 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd Lunch, Salade, Vegan
Keuken Afrika
Prep Tijd 30 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Stemmen: 1
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Instructies
  1. verwarm de oven voor op 200 graden Celsius
  2. snijd de aubergine en courgette in dunne schijfjes; leg ze op een rooster dat op een braadslede past
  3. bestrijk ze aan beide kanten lichtjes met olie en bestrooi ze met zeezout (of himalaya zout)
  4. zet ze 10 minuten in de oven tot de schijfjes zacht zijn en een beetje donker beginnen te kleuren; doe ze dan in een schaal
  5. voeg de olijfolie en knoflook toe en zet weg
  6. spoel de quinoa af en kook al dente
  7. schep de quinoa in een grote schaal en laat iets afkoelen
  8. voeg het citroensap, de kruiden, gegrilde groentes, avocado en rozijnen toe en schep alles goed om
  9. serveer met de granaatappelpitjes en amandelen erover
Notities

Bron: kookboek ‘The Green Kitchen Travels’ van Luise Vindahl en David Frenkiel

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |