Recept afdrukken
Roergebakken spinazie
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Maaltijd Bijgerechten, Vegan
Keuken Hollands
Prep Tijd 10 minuten
Porties
personen
Maaltijd Bijgerechten, Vegan
Keuken Hollands
Prep Tijd 10 minuten
Porties
personen
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Instructies
  1. bak de pijnboompitten in een (droge) koekenpan totdat ze licht bruin geroosterd zijn
  2. haal dan de pijnboompitten uit de koekenpan en leg ze apart in een schaaltje
  3. verhit een theelepel kokosolie in zojuist gebruikte koekenpan
  4. maak de knoflook fijn in een knoflookpers en bak dit licht aan in de koekenpan
  5. voeg een handvol bladspinazie toe, voeg zout en peper toe en bak tot het geslonken is
  6. haal dan de spinazie uit de pan en laat deze uitlekken in een vergiet
  7. herhaal dit elke keer met een handvol bladspinazie totdat alle spinazie gebakken is
  8. leg alles op een bord of in een schaal en bestrooi met de pijnboompitten
Notities

Bron: De Hormoonfactor van Ralph Moorman

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |