Recept afdrukken
Rozijnenbrood met appel
Stemmen: 3
Score: 4
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Prep Tijd 15 minuten
Kook Tijd 50 minuten
Porties
plakken
Ingrediënten
Prep Tijd 15 minuten
Kook Tijd 50 minuten
Porties
plakken
Ingrediënten
Stemmen: 3
Score: 4
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Instructies
  1. Verwarm de oven voor tot 175 graden en bekleed ondertussen een cakevorm met bakpapier
  2. Meng de droge ingrediënten door elkaar in een beslagkom en voeg vervolgens de eieren, kokosmelk en kokosolie toe
  3. Roer tot een glad beslag
  4. Spatel de appels en rozijnen door het beslag en schep dit in de cakevorm
  5. Bak het brood in ongeveer 50 minuten goudbruin en gaar
Notities

Bron: eetpaleo.nl

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |