Recept afdrukken
Rozijnenbrood met appel
Votes: 3
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Prep Time 15 minuten
Cook Time 50 minuten
Servings
plakken
Ingredients
Prep Time 15 minuten
Cook Time 50 minuten
Servings
plakken
Ingredients
Votes: 3
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Instructions
  1. Verwarm de oven voor tot 175 graden en bekleed ondertussen een cakevorm met bakpapier
  2. Meng de droge ingrediënten door elkaar in een beslagkom en voeg vervolgens de eieren, kokosmelk en kokosolie toe
  3. Roer tot een glad beslag
  4. Spatel de appels en rozijnen door het beslag en schep dit in de cakevorm
  5. Bak het brood in ongeveer 50 minuten goudbruin en gaar
Recipe Notes

Bron: eetpaleo.nl

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |