Recept afdrukken
Sportkoeken
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Maaltijd Tussendoor
Keuken Hollands
Prep Time 10 minuten
Cook Time 20 minuten
Servings
Ingredients
Maaltijd Tussendoor
Keuken Hollands
Prep Time 10 minuten
Cook Time 20 minuten
Servings
Ingredients
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Instructions
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden
  2. Rooster de pecannoten een minuut of twee in een koekenpan; maal de noten daarna een minuut in de keukenmachine, voeg de havermout en meel toe en mix alles fijn
  3. Schep de mix in een grote kom en doe de wijnsteenbakpoeder, kaneel en vanillepoeder erbij, voeg eventueel wat eiwitpoeder toe
  4. Klop vervolgens de eieren los en giet deze bij het mengsel; roer goed door elkaar tot een kleverig beslag
  5. Doe het beslag weer in de keukenmachine, voeg de rozijnen en sesamzaad toe en mix alles fijn
  6. Pak telkens 2 eetlepels beslag, rol dat tot een balletje en druk dit balletje met je handen plat op het bakpapier; houd 3 cm afstand van elkaar
  7. Bak de koeken in de oven ca. 20 minuten goudbruin en gaar en laat de koeken zo’n 10 minuten buiten de oven afkoelen
Recipe Notes

Bron: Rens Kroes

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |