Recept afdrukken
Stamppotje
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Maaltijd Diner, Vegan
Keuken Hollands
Prep Tijd 30 minuten
Kook Tijd 20 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd Diner, Vegan
Keuken Hollands
Prep Tijd 30 minuten
Kook Tijd 20 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Instructies
  1. Was de groenten en de champignons; snijd de bloemkool in roosjes en de wortels in plakjes
  2. Kook de bloemkool, de wortels en de zoete aardappelen apart van elkaar gaar en giet ze daarna af. Bewaar wel een kopje kookvocht van de aardappelen!
  3. Verkruimel het bouillonblokje boven het kopje kookvocht en laat het oplossen
  4. Snipper ondertussen de ui en bak deze glazig met een eetlepel kokosolie in een koekenpan. Pel de knoflook en pers deze uit boven de ui; houd de gebakken ui tot gebruik apart op een bord
  5. Snijd de paddestoelen in plakjes of grove stukken en bak ze met een eetlepel kokosolie in een koekenpan; laat het vocht verdampen en breng op smaak met vers gemalen zwarte peper en vers gemalen Himalaya zout.
  6. Stamp de aardappelen met de bouillon en de ui fijn en stamp de overige groenten grof; voeg de groenten aan de zoete-aardappelpuree toe en meng alles door elkaar
  7. Breng het stamppotje op smaak met mosterd, tamari, cayennepeper en zwarte peper; proef dan of er nog wat vers gemalen Himalaya zout doorheen moet
  8. Garneer de stamppot met de gebakken paddestoelen
Notities

Bron: Rens Kroes

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |