Recept afdrukken
Vegetarische hamburgers
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Maaltijd Lunch, Vegan
Keuken Hollands
Prep Time 30 minuten
Servings
grote burgers (of 6 kleine burgers)
Ingredients
Maaltijd Lunch, Vegan
Keuken Hollands
Prep Time 30 minuten
Servings
grote burgers (of 6 kleine burgers)
Ingredients
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Instructions
  1. Spoel de kikkererwten af in een vergiet en laat ze goed uitlekken
  2. Doe de kikkererwten samen met de ui en de knoflook in de keukenmachine en maal deze heel even; zorg dat het niet te fijn is
  3. Voeg nu de spinazie en paprika toe; en zet de keukenmachine heel even aan
  4. Nu is het tijd om de eieren, havermout en kruiden toe te voegen; zet de keukenmachine nog heel even aan om alles goed te mengen. Is het mengsel te nat? Voeg dan nog wat havermout toe
  5. Verdeel het deeg nu in 4 of 6 ballen; druk dit goed aan en duw dit daarna plat op een bord tot mooie burgers
  6. Verhit kokosolie in een pan en leg de burgers voorzichtig in de pan; bak de burgers aan beide kanten in 8 tot 10 minuten goudbruin. Keer de burgers niet te snel om, anders vallen ze uit elkaar
Recipe Notes

Bron: Puur Suzanne

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |