Recept afdrukken
Zelf sambal maken
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Maaltijd Bijgerechten, Vegan
Keuken Azië
Prep Tijd 20 minuten
Porties
ml
Maaltijd Bijgerechten, Vegan
Keuken Azië
Prep Tijd 20 minuten
Porties
ml
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Instructies
  1. snij de ui en knoflook in grove stukken
  2. verwijder de zaadlijsten uit de pepers en snij ze in stukken let op: houd je van hele pittige sambal, verwijder de zaadlijsten dan niet!
  3. doe de ui, knoflook en pepers in de keukenmachine en maal ze fijn
  4. kook een laagje water in een steelpannetje
  5. voeg het pepermengsel toe en breng dit weer aan de kook
  6. voeg het zout en de ahornsiroop toe
  7. laat het geheel koken totdat het grootste gedeelte van het vocht verdampt is. Het is de bedoeling dat de sambal nog iets vochtig is, maar niet nat
  8. doe de sambal in de pot en sluit deze goed af met het deksel
Notities

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |