Recept afdrukken
Zelfgemaakte pesto zonder kaas
Stemmen:
0
Score:
0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Kies een Gang om toe te voegen:
Ontbijt
Tussendoor1
Lunch
Tussendoor2
Diner
Tussendoor3
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Maaltijd
Bijgerechten
,
Vegan
Keuken
Italiaans
Prep Tijd
10
minuten
Porties
personen
Personen
Personen
Ingrediënten
30
gram
basilicum
2
handjes
pijnboompitten
1
teentje
knoflook
extra vierge olijfolie
Maaltijd
Bijgerechten
,
Vegan
Keuken
Italiaans
Prep Tijd
10
minuten
Porties
personen
Personen
Personen
Ingrediënten
30
gram
basilicum
2
handjes
pijnboompitten
1
teentje
knoflook
extra vierge olijfolie
Stemmen:
0
Score:
0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Kies een Gang om toe te voegen:
Ontbijt
Tussendoor1
Lunch
Tussendoor2
Diner
Tussendoor3
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Instructies
Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan (goed opletten want zodra ze beginnen te kleuren verbranden ze snel!)
Maal de basilicum, pijnboompitjes en knoflook fijn met de vijzel
Voeg er steeds wat olijfolie aan toe totdat de pesto de juiste dikte heeft
Notities
Bron:
Eetpaleo.nl
| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |