Recept afdrukken
Zelfgemaakte pesto zonder kaas
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Maaltijd Bijgerechten, Vegan
Keuken Italiaans
Prep Tijd 10 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd Bijgerechten, Vegan
Keuken Italiaans
Prep Tijd 10 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Instructies
  1. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan (goed opletten want zodra ze beginnen te kleuren verbranden ze snel!)
  2. Maal de basilicum, pijnboompitjes en knoflook fijn met de vijzel
  3. Voeg er steeds wat olijfolie aan toe totdat de pesto de juiste dikte heeft
Notities

Bron: Eetpaleo.nl

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |