Recept afdrukken
Zoete aardappel stamppot
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Maaltijd Diner, Vegan
Keuken Hollands
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd Diner, Vegan
Keuken Hollands
Porties
personen
Ingrediënten
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Instructies
  1. Kook de zoete aardappelen in een kookpan met ruim water met zout in 10 minuten gaar
  2. Giet af en stamp de aardappelen met een aardappelstamper tot een grove puree
  3. Verhit ondertussen in een koekenpan de kokosolie; fruit de ui en knoflook zo’n 5 minuten tot ze zacht zijn
  4. Voeg de spinazie toe en laat de blaadjes in 3 minuten slinken
  5. Voeg de bonen en zongedroogde tomaatjes toe en warm enkele minuten mee
  6. Meng het bonenmengsel door de zoete aardappelpuree en breng op smaak met peper en zout
Notities

Tip: je kan eventueel bij het serveren wat stilton (blauwader kaas) erover heen brokkelen

Bron: “In perfecte conditie” van Ellen Hoog

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |