Recept afdrukken
Zomerse pastasalade met mango chutney
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Maaltijd Diner, Lunch, Salade
Prep Tijd 20 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd Diner, Lunch, Salade
Prep Tijd 20 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Instructies
  1. kook de pasta zoals aangeven staat op de verpakking. Eventueel kan je de sperziebonen met de pasta meekoken.
  2. doe de pasta en de sperziebonen in een grote kom en meng er naar smaak wat olijfolie. Voeg hier de komkommer en de preikiemen bij en roer goed door.
  3. verhit wat kokosolie in de pan. Doe de knoflook in de pan en bak de knoflook op laag vuur 1 minuut aan.
  4. voeg de kip met de chilivlokken erbij en bak de kip in zo’n 8 minuten gaar.
  5. schep de kip door de pasta heen en meng alles goed door elkaar.
  6. doe de mango samen met 4 eetlepels olijfolie in een hoge kom. Pureer de mango met de staafmixer en breng op smaak met peper en zout. Pureer tot dat het een bijna gladde moes wordt, maar als er wat stukjes in zitten is dat niet erg. Voeg eventueel nog wat olijfolie toe als je het te dik vindt.
  7. schep de pasta salade op je bord. Garneren met de mango chutney en wat walnoten.
Notities

Tip: verkruimel de walnoten en strooi deze op het laatste moment als garnering over de salade. Zo zijn de walnoten wat makkelijker eetbaar voor kinderen!

Bron: PuurSuzanne

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |