Recept afdrukken
Italiaanse koolrabisoep
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Maaltijd Diner, Lunch, Soep, Vegan
Keuken Italiaans
Prep Tijd 40 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Soffrito (basis voor soepen en sauzen :-))
Afmaken als koolrabi soep
Maaltijd Diner, Lunch, Soep, Vegan
Keuken Italiaans
Prep Tijd 40 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Soffrito (basis voor soepen en sauzen :-))
Afmaken als koolrabi soep
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Instructies
  1. verwarm de olijfolie in een soeppan op middelhoog vuur
  2. voeg de ui, knoflook, wortel en bleekselderij toe en draai het vuur laag
  3. laat de groenten in 10 minuten zacht worden, maar niet verkleuren
  4. voeg dan de blokjes koolrabi toe en laat ze 5 – 7 minuten meebakken
  5. blus het geheel af met de groentebouillon
  6. voeg de laurierblaadjes toe en bak de groenten op middelhoog vuur nog 25 – 30 minuten of tot de groenten zacht en gaar zijn
  7. verwijder de laurierblaadjes en pureer de soep met de staafmixer of in de blender
  8. breng op smaak met zout en peper
Notities

Bron: www.vullenofvoeden.nl

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |