Recept afdrukken
Italiaanse koolrabisoep
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Maaltijd Diner, Lunch, Soep, Vegan
Keuken Italiaans
Prep Time 40 minuten
Servings
personen
Ingredients
Soffrito (basis voor soepen en sauzen :-))
Afmaken als koolrabi soep
Maaltijd Diner, Lunch, Soep, Vegan
Keuken Italiaans
Prep Time 40 minuten
Servings
personen
Ingredients
Soffrito (basis voor soepen en sauzen :-))
Afmaken als koolrabi soep
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Instructions
  1. verwarm de olijfolie in een soeppan op middelhoog vuur
  2. voeg de ui, knoflook, wortel en bleekselderij toe en draai het vuur laag
  3. laat de groenten in 10 minuten zacht worden, maar niet verkleuren
  4. voeg dan de blokjes koolrabi toe en laat ze 5 – 7 minuten meebakken
  5. blus het geheel af met de groentebouillon
  6. voeg de laurierblaadjes toe en bak de groenten op middelhoog vuur nog 25 – 30 minuten of tot de groenten zacht en gaar zijn
  7. verwijder de laurierblaadjes en pureer de soep met de staafmixer of in de blender
  8. breng op smaak met zout en peper
Recipe Notes

Bron: www.vullenofvoeden.nl

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |