Recept afdrukken
Pilav met tonijn
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Maaltijd Bijgerechten, Diner
Keuken Midden-Oosten
Prep Tijd 30 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd Bijgerechten, Diner
Keuken Midden-Oosten
Prep Tijd 30 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Instructies
  1. Verhit 2 el kokosolie in een hapjespan en bak de roerbakmix, de helft van de ras-el-hanout, peper en eventueel zout 4 minuten op middelhoog vuur
  2. Voeg de rijst, rozijnen, bouillontabletten en het water toe; breng aan de kook en laat de pilav op middelhoog vuur met de deksel op de pan in 25 minuten garen (roer regelmatig)
  3. Snijd ondertussen de sjalotten in halve ringen en de knoflook fijn, halveer de tomaatjes, snijd de aubergine in kleine stukjes
  4. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en fruit de sjalotten en de rest van de ras-el-hanout 2 minuten op laag vuur
  5. Voeg de knoflook, aubergine en eventueel zout toe en bak in 12 minuten goudbruin en gaar; schep regelmatig om
  6. Bak de laatste 2 minuten de tomaten mee
  7. Laat de tonijn uitlekken, schep door de pilav
  8. Verdeel vervolgens de pilav over 4 diepe borden en schep de aubergine erop
Notities

Bron: ah.nl

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |