Recept afdrukken
Spruitjes met knoflook en tomaat
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Maaltijd Bijgerechten, Diner, Vegan
Keuken Hollands
Prep Time 20 minuten
Cook Time 10 minuten
Servings
personen
Ingredients
Maaltijd Bijgerechten, Diner, Vegan
Keuken Hollands
Prep Time 20 minuten
Cook Time 10 minuten
Servings
personen
Ingredients
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Instructions
  1. Schil de ui en de knoflook, snijd ze in blokjes. Snijd ook de tomaten in blokjes
  2. Fruit het uitje en voeg de knoflook en tomaten toe
  3. Maak de spruitjes schoon en halveer ze, ris de rozemarijn
  4. Voeg de spruitjes, rozemarijn blaadjes, gemberpoeder en 2 eetlepels kokend water toe aan het knoflook-tomatenmengsel
  5. Breng op smaak met zout en peper, doe de deksel erop en laat het 10 min op laag vuur gaar stoven
Recipe Notes

Bron: delevensstijl.nl

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |