Recept afdrukken
Gezonde granola
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Maaltijd Ontbijt, Vegan
Prep Tijd 20 minuten
Kook Tijd 15 minuten oventijd
Porties
week
Ingrediënten
Maaltijd Ontbijt, Vegan
Prep Tijd 20 minuten
Kook Tijd 15 minuten oventijd
Porties
week
Ingrediënten
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Instructies
  1. verwarm de oven voor op 175°C (hete lucht)
  2. maal de lijnzaad fijn met behulp van een vijzel of koffiemolen
  3. meng in een middelgrote kom de havervlokken, lijnzaad en chiazaad en giet hier de 2 eetlepels (gesmolten) kokosolie overheen
  4. bekleed een bakplaat met bakpapier en leg hier het mengsel verspreid op
  5. strooi een flinke snuf kaneel over het mengsel
  6. schuif de bakplaat in de oven en laat dit 15 minuten bakken
  7. ondertussen meng je (in dezelfde kom die je net hebt gebruikt) de pompoenpitten, zonnebloempitten, hennepzaad, gojibessen en kokosrasp met elkaar (eventueel voeg je hier rozijnen en ongebrande ongezouten noten aan toe)
  8. zodra het mengsel in de oven klaar is, dan haal je de bakplaat uit de oven en laat je deze op het aanrecht afkoelen
  9. meng het afgekoelde mengsel met de rest van de reeds gemengde ingrediënten en stop het in een glazen pot
Notities

Tip: de granola kan je bijvoorbeeld mengen met kwark of yoghurt, en er vervolgens nog blauwe bessen, aardbeien, druiven of ander heerlijk vers fruit aan toevoegen. Heerlijk!

Bron: Karen’s Kitchen

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |