Recept afdrukken
Glutenvrije pizza
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Maaltijd Diner, Lunch
Keuken Italiaans
Prep Tijd 45 minuten
Porties
pizza
Ingrediënten
Saus
Pesto
Maaltijd Diner, Lunch
Keuken Italiaans
Prep Tijd 45 minuten
Porties
pizza
Ingrediënten
Saus
Pesto
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Instructies
  1. verwarm de olijfolie in een koekenpan en bak de sjalotjes aan
  2. bak de tomatenpuree kort mee en voeg dan de tijmblaadjes en passata toe
  3. laat het geheel op laag vuur inkoken tot een dikke saus
  4. verwarm ondertussen de oven voor op 220 graden en vet een (platte) ovenschaal in met olijfolie
  5. knip een stuk bakpapier van dezelfde grootte af en leg deze apart
  6. meng dan de droge ingrediënten voor de bodem door elkaar en voeg de eieren de melk toe
  7. neem het stuk bakpapier en smeer het deeg erover uit met een platte spatel
  8. leg het bakpapier in de ovenschaal en bak de bodem 10 minuten in de voorverwarmde oven
  9. maak ondertussen de pesto: doe alle ingrediënten in een vijzel of in het kleine bakje van een staafmixer en meng tot een gladde pasta
  10. haal de bodem uit de oven, beleg met de tomatensaus en de pesto, verdeel er overig beleg naar eigen smaak over
  11. bak de pizza nog eens 5 minuten
Notities

Bron: www.vullenofvoeden.nl

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |