Over mij

Mijn naam is Ness, oftewel Vanessa. Ik ben een vrouw als alle andere vrouwen, getrouwd en moeder van 3 kinderen. Bij het naderen van de 40-jarige leeftijd kreeg ik te kampen met verschillende lichamelijke klachten, waaronder meerdere slijmbeursontstekingen, hoofdpijn, futloosheid, gewichtstoename, baarmoederproblemen (voorstadium baarmoederhalskanker), stemmingswisselingen, depressies en een burn out. Na chirurgisch ingrijpen, diverse antibiotica kuren en medicatie, besloot ik het roer om te gooien. Met het lezen van de boeken van Ralph Moorman (De Hormoonfactor en Het Hormoonbalansdieet) gingen mijn ogen open en startte het tweede gedeelte van mijn leven.

Ik begon met het aanpassen van mijn voedingspatroon, viel 10 kilo af en bereikte zo binnen een half jaar mijn voormalige en ideale gewicht. Ook sport werd weer een deel van mijn bestaan, iets wat met het krijgen van de kinderen op de achtergrond was geraakt.

Logo Hormoonfactor TrainerDe weg die ik heb afgelegd, inspireerde mij tot het helpen en begeleiden van mensen die in een zelfde neerwaartse spiraal zijn beland als waar ik ooit in zat. Inmiddels heb ik de opleiding tot Trainer Hormoonfactor afgerond en begeleid ik nu vol overgave en passie cliënten naar een gezonder en gelukkiger leven!

Mijn opleidingen:
2013 Onvoorwaardelijke acceptatie in Heucourt, Frankrijk
2014 Masterclass ‘Het oerdieet’ van Remko Kuipers in Naarden
2015 Opleiding Trainer Hormoonfactor bij Sonnevelt Opleidingen in Driebergen
2015 Lezing ‘Alles over voeding’ van Ton Leenders in Amersfoort
2015 Clinic Eco-Coaching in Abe Lenstra Stadion Heerenveen
2016 Opleiding Mental Coaching bij Sonnevelt Opleidingen/A-Plus Opleidingen in Hoogeveen

Please Login to Comment.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.