Aanbod

Wil je een gezonder en fitter leven leiden, en wil je dit op een grondige en gezonde manier aanpakken? Dan is een begeleidingstraject bij mij wellicht iets voor jou. Mijn begeleiding concentreert zich op de drie pijlers:

                Voeding - Beweging - Psyche

Met voeding gaan we aan de slag doordat je wekelijks van mij voedingspatronen krijgt (volgens het Hormoonfactorprincipe) en die zijn aangepast op jouw lichamelijke klachten en symptomen. De voedingspatronen kenmerken zich door recepten die bestaan uit pure en onbewerkte producten. Gezonde producten waar je lichaam je dankbaar voor is. We kunnen deze lifestyle change kracht bijzetten door een Keukenkastjes check (welke producten heb je in je keukenkastjes staan?) en een Supermarkt Safari (welke producten kies je nu wél en waaróm?).

Met beweging gaan we aan de slag doordat je van mij een persoonlijk trainingsschema krijgt, met daarin grondoefeningen en eventueel wat lichte vrije gewichten. Oefeningen die wij wekelijks gezamenlijk uitvoeren en die jij zelf elke week nog twee keer zelfstandig – thuis – uitvoert.

Met psyche gaan we aan de slag doordat wij daarnaast ook samen aan de slag gaan met de issues die jij in je leven bent tegengekomen en die mogelijk nu nog een rol spelen. Maar we gaan ook intensief aan de slag met wie jij als persoon bent, waar je nu staat, wie je wilt zijn en waar je naar toe wilt. Tevens besteden we aandacht aan ontspannings- en eventueel ademhalingsoefeningen.

Door deze drie pijlers elk voor zich veel aandacht te geven, maar ook door ze onderling met elkaar te verbinden, ben jij in staat een gezonder, fitter en gelukkiger leven te leiden. Een leven dat je wílt leiden. En dat ben jij gewoonweg waard!

Wil je meer informatie over wat ik voor jou zou kunnen betekenen? Klik hier voor mijn contactinformatie.